Ochrana osobních údajů

Veškeré informace o zákaznících slouží výhradně pro interní potřebu firmy Perfekt Servis spol. s r.o., se sídlem Brno, Václavská 1, 60300, IČ 00569097. Při zpracování informací o zákaznících se řídíme zákonem o ochraně osobních údajů 101/2000 Sb a všemi dalšími platnými zákony ČR. Veškeré informace o zákaznících slouží výhradně pro naši interní potřebu. Pouze v případě dopravy zboží si vyhrazujeme právo předat přepravní společnosti potřebný kontakt na zákazníka, jemuž má být zboží přepravní společností dodáno. Osobní údaje vymažeme z naší databáze na základě písemné žádosti zákazníka.

4620ER4002B  Antivibrační podložka na plovoucí podlahy  pro pračky LG

náš tip

4620ER4002B Antivibrační podložka na plovoucí podlahy pro pr...

Kód zboží: 4620ER4002B
Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pružné povrchy jako jsou plovoucí podlahy, parkety, OSB desky apod
97 Kč (včetně DPH 21%)
detail produktu

Veškeré informace o zákaznících slouží výhradně pro interní potřebu firmy Perfekt servis s.r.o., se sídlem Brno, Václavská 1, 60300, IČ 00569097. Při zpracování informací o zákaznících se řídíme zákonem o ochraně osobních údajů 101/2000 Sb a všemi dalšími platnými zákony ČR. Veškeré informace o zákaznících slouží výhradně pro naši interní potřebu. Pouze v případě dopravy zboží si vyhrazujeme právo předat přepravní společnosti potřebný kontakt na zákazníka, jemuž má být zboží přepravní společností dodáno. Osobní údaje vymažeme z naší databáze na základě písemné žádosti zákazníka.

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí